CroJoomla
Novosti: Joomla.org

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Srpanj 30, 2010, 08:10:59

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: PROBLEM SA CHAT-om  (Posjeta: 722 )
lazar
Reg.korisnik
*

« : Siječanj 15, 2009, 09:27:14 »

Zdravo svima !
Kao totalni pocetnik poceo sam da radim u joomli !
Pa sam tako pre mesec dana sam poceo da se "igram" sa joomlom 1.5.8 verzijom,hteo sam da napravim sajt i sve je islo oki, dok nisam
pozeleo da se na tom mom sajtu nadje jedan prozorcic u kome ce svi moj prijatelji i prijatelji mojih
prijatelja, moci da chatuju sa mnom, a da su pri tome na mom sajtu i da time doprinose razvoju jednog ne profitabilnog
sajta !

E da ne okolisam vise, problem je nastupio kada sam potrazio chat modul na www.joomla.org i naravno nasao sam bruku tih modula sa chatovima
, ali nisam uspeo ni jedan od njih da nateram da radi kako treba, tj. uspeo sam jedan, ali pod uslovom da mi se ceo sadrzaj sa pozicije RIGHT prebaci na LEFT, a pri tome
chat u opste nije radio...
Sada trazim pomoc od vas sviju, ako hocete i ako mozete, da mi pomognete da nadjem neko resenje za to...naravno bio bih mnogo zahvalan kada bi
se neko nasao i pruzio mi pomoc !

P.S.Ako neko nadje neko resenje molim da me obavesti na razvalvgd@hotmail.com
Unapred zahvalan Lazar!

zzzzzzzzzzzzz
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #1 : Siječanj 15, 2009, 09:35:23 »

...ali nisam uspeo ni jedan od njih da nateram da radi kako treba, tj. uspeo sam jedan, ali pod uslovom da mi se ceo sadrzaj sa pozicije RIGHT prebaci na LEFT, a pri tome
chat u opste nije radio...

P.S.Ako neko nadje neko resenje molim da me obavesti na razvalvgd@hotmail.com

- dobro bi došao link da se to vidi
   - nema potrebe odgovarati na e-mail, zato postoji forum
Evidentirano
gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #2 : Siječanj 15, 2009, 09:45:48 »

- a da su pri tome na mom sajtu i da time doprinose razvoju jednog ne profitabilnog
sajta !

- profitabilan ili neprofitabilan je nebitno za odgovor i pomoć na forumu, osim što je nepovoljnije za tebe financijski, ako ti nije hobi u pitanju a ni tada nije loše monetanizirati sajt pa bilo to makar i toliko da se pokrije host i domena eventualno kroz Google oglase
« Zadnja izmjena: Siječanj 15, 2009, 09:47:54 gogo » Evidentirano
lazar
Reg.korisnik
*

« Odgovor #3 : Siječanj 16, 2009, 05:03:40 »

ok za mail, izvinjavam se...
sto se tice link-a samog sajta...nisam izbacio na net,jos uvek je u experimentalnoj fazi,pa sam ga postavio na lokalni
WAMPa server...i pokusavam da ga uredim,a kasnije da to sto sam radio publikujem na sveze instaliranu jooml-u.

e jel neko od vas ima bilo kakav chat modul,da je free i jednostavan,pa ako ima da ostavi gde da trazim Smješko

hvala jos jednom !
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!