CroJoomla
Novosti: Forum je ponovo u funkciji i molimo članove da obnove registraciju

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Ožujak 10, 2010, 10:48:32

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: kontakt  (Posjeta: 763 )
petarpan
Reg.korisnik
*

« : Rujan 06, 2008, 05:21:13 »

Pozdrav svima

koristim joomla 1.5.6

imam sledeci problem kod kontakta pa vas molim da mi pomognete

problem

znaci zelim da napisem clanak u kome bih obradio temu o jednom odeljenju ali na kraju bih stavio kontakt ali za dva coveka dali to moze

evo primer kako bix to zeleo da izgleda clanak

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

covek1                                                                                                            covek2
kontakt forma coveka1 ili samo link ka kontakt formi1  Kontakt forma coveka2 ili samo link ka kontakt formi2
Evidentirano
Lotar
sulumitsretsambew
Administrator
Full Member

Profil WWW
« Odgovor #1 : Rujan 09, 2008, 01:32:46 »

Da, može. To je čak vrlo jednostavno za odraditi. Kreiraj u admin djelu kontakte - kategorije - kontakti, upiši podatke ljudi . U članak postavi link za svakog čovjeka koga trebaš, možeš ih imat koliko god želiš...
Evidentirano

petarpan
Reg.korisnik
*

« Odgovor #2 : Rujan 12, 2008, 05:40:49 »

hvala ti

znaci napravio sam ta dva kontakta ali nevidim nigde neki link koji bih posle ubacio

ja sam pocetnik tako da se izvinjavam sto sam malo moyda i malo vise dosadan
Evidentirano
mikrotikhack
Reg.korisnik
*

« Odgovor #3 : Siječanj 05, 2009, 03:38:35 »

Mislim da je već malo prekasno za odgovor, ali ako nisi riješio problem eto rješenja. Ja koristim  Qcontact contact  komponentu i tamo možeš odabrati link na neki određeni kontakt ili na popis svih kontakata što tebi upravo treba. Međutim isto to možeš napraviti i bez te komponente.
Naime ta komponenta omogučava veći broj prikazanih elemenata nego što to omogučava standardna instalacija Joomble.
Nadam se da sam pomogao.
Evidentirano
Lotar
sulumitsretsambew
Administrator
Full Member

Profil WWW
« Odgovor #4 : Siječanj 08, 2009, 01:47:29 »

Mislim da je već malo prekasno za odgovor

Da, upravo smo o tome jučer razgovarali, stari članovi se dobro poznaju i kad netko zapne direktno uputi e-mail ostalima pa rješava problem na taj način. Novi slabo postaju iako ih ima uglavnom traže rješenje ili neku informaciju bez postanja.
   Dogovoreno da se promjeni taj način jer tako forum gubi smisao..., a i konačno su se neki dečki ponudili da srede download zonu...
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!