CroJoomla
Novosti: Forum je ponovo u funkciji i molimo članove da obnove registraciju

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Srpanj 30, 2010, 08:09:49

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Blog  (Posjeta: 780 )
luka
Reg.korisnik
*

« : Prosinac 30, 2007, 01:39:50 »

Trebao sam nešto kao blog da ga korisnici mogu sami uređivati. Skinuo sam i instalirao sam Mamblog i ali vidim da nema podršku za HTML, e sad - možda ima neki koji je malo bolji jer ovaj nije u nekoj top formi. Meni ovi besplatni programi sve više liče na nekakve reklamne pa se pitam ima li smisla gubiti vrijeme time ili je pametnije kupiti komponentu koja bi trebala korektno raditi jer je plačena.

Hvala ! 
Evidentirano
Marko
Reg.korisnik
*

« Odgovor #1 : Prosinac 30, 2007, 02:00:11 »

Probaj MyBlog, možda će ti odgovarati, cijenom sigurno jer je 0 kn.
Evidentirano
gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #2 : Prosinac 30, 2007, 02:02:47 »

Meni ovi besplatni programi sve više liče na nekakve reklamne pa se pitam ima li smisla gubiti vrijeme time ili je pametnije kupiti komponentu koja bi trebala korektno raditi jer je plačena.

Hvala ! 
            Mnogi su si postavili to pitanje koji duže rade.....

Evidentirano
sony
Full Member

« Odgovor #3 : Prosinac 30, 2007, 02:44:20 »

Ako netko treba profi stvar sigurno da je bolje kupiti softwer, on nudi znatno više. Ako je to za neku stranicu koja će imati desetak blogova možda je pametnije potražiti neko besplatno rješenje. Potrebno je realno postaviti svoja očekivanja, profi blog ima cijenu od cca 300 $ do 800 $ pa ako namjeravaš konkurirati blogeru.hr onda bi se morao primiti za novčanik.

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!