CroJoomla
Novosti: Joomla.org

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Srpanj 30, 2010, 08:05:52

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: download  (Posjeta: 678 )
rista
Reg.korisnik
*

« : Listopad 26, 2007, 10:23:22 »

Zahvaljujem na odgovoru unaprijed, ovo me davi i neznam kako riješite kada imate nešto za download na sajtu u kojem su neki fajlovi za downloadat. Kroz komponentu neki modul, ima nešto već napravljeno ? Ovo na stranici mi se čini jako dobro rješenje, kako je to rješeno ?

Evidentirano
igor
Reg.korisnik
*

« Odgovor #1 : Listopad 26, 2007, 10:36:12 »

ovo i mene zanima. Ima dosta komponenti probao sam staviti remositori pa..
možda docman da probam ili nešto drugo, ima dosta komponenti pa sam u dilemi koja pruža najbolje mogučnosti iako ja netrebam neznam što - skini - klik i to bi bilo to, možda koja popratna sličica

Evidentirano
Vuksan
Global Moderator
Jr. Member

Profil WWW
« Odgovor #2 : Listopad 26, 2007, 05:50:09 »

Zahvaljujem na odgovoru unaprijed, ovo me davi i neznam kako riješite kada imate nešto za download na sajtu u kojem su neki fajlovi za downloadat. Kroz komponentu neki modul, ima nešto već napravljeno ? Ovo na stranici mi se čini jako dobro rješenje, kako je to rješeno ?

Na ovoj stranici se koristi DocMan za download zonu, Remository ti je isto dobra komponenta. Nije loše vidjeti i jedno i drugo pa što ti je bolje a ima ih još samo ove dvije se nekako najviše koriste
Evidentirano

T-Pain
Reg.korisnik
*

« Odgovor #3 : Ožujak 25, 2008, 03:04:43 »

docman je jako dobra komponenta, nakon što te početno zbuni, kad skužiš neke detalje sve ide glatko...godinu dana već koristim nema problema ;-)
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!