CroJoomla
Novosti: Forum je ponovo u funkciji i molimo članove da obnove registraciju

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Rujan 07, 2010, 08:08:59

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Instalacija komponente  (Posjeta: 799 )
joco_trg
Reg.korisnik
*

« : Studeni 16, 2007, 03:53:25 »

skinuo sam našu verziju sa crojomle samo ima nastavak com a ne org, artbaners i nikako ju nemogu instalirati. Probao sam i raspakovati i pregledati fajlove, taj fajl koji kaže da nepostoji je tamo ali neradi.Našao i ovo - U slučaju neuspješne instalacije, sustav će gotovo uvijek javiti o kojoj se grešci radi. Najčešća greška je pokušaj instalacije paketa koji nije komponenta ili u sebi sadrži više elemenata koje je potrebno instalirati odvojeno. Ako se to dogodi, treba jednostavno raspakirati (odzipati) paket koji ste pokušali instalirati i provjeriti sadrži li dodatne .zip/.tgz/.rar arhive.

Ima modula ali oni se instaliraju odvojeno..
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #1 : Studeni 16, 2007, 04:19:21 »

Koja je verzija artbanners ?
Evidentirano
gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #2 : Studeni 16, 2007, 04:42:59 »

Ja sam se načitao onih pametnjakovića na toj stranici, dođe ti da poludiš, vidiš drugima radi a tebi neće pa misliš da je u tebi problem. Nije problem u tebi već je to stranica koja služi za navlaćenje nove klijentele a tebi kao novom se onda događa takva stvar. Ja odustajem od ovog foruma ako se ne ukloni dio "Profesionalne usluge" jer to me podsjeća na onaj forum, administrator me može odmah skinuti sa moderatora.
Nemam ništa protiv da svi oni koji rade profesionalno postave link ka svojoj stranici i to jasno kažu no metode perfidnog navlačenja "kao pomažu" a ustvari vuku na tanak led nemogu čitati, gade mi se i takvi ljudi i takve metode. Ako forum služi za razmjenu iskustava i pomoć novim članovima, ok tu sam.
   Treba postaviti prekontrolirane stvari u download zonu kako se što traži i popunit će se, sad evo šaljem ti na majl rješanje za tvoj problem. Ja razumjem da je Lotar bio u Njemačkoj i da nije imao vremena ali za predložak se bar moglo nači vremena i postaviti bilo koji besplatni pa bi ovaj forum imao sasvim drugi status.

Evidentirano
emir
Reg.korisnik
*

« Odgovor #3 : Studeni 16, 2007, 05:00:46 »

podržavam ovo, zato sam i došao na ovaj forum, onaj wooer koji glumi pametnjakovića tamo i prodaje "pamet" novima iako je bilo i onih koji su mu dobro odgovorili da mu je mjesto u psihijatrijskoj bolnici. Ja sam se suzdržao od takvih komentara i došao ovdije a htio sam napisati post koji bi vjerovatno obrisali pa sam odustao.

Evidentirano
Marko
Reg.korisnik
*

« Odgovor #4 : Studeni 17, 2007, 04:42:42 »

Bravo gogo, imaš moju podršku
Evidentirano
pirc
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #5 : Studeni 19, 2007, 08:25:13 »

Ako forum služi za razmjenu iskustava i pomoć novim članovima, ok tu sam.
  Treba postaviti prekontrolirane stvari u download zonu kako se što traži i popunit će se, sad evo šaljem ti na majl rješanje za tvoj problem. Ja razumjem da je Lotar bio u Njemačkoj i da nije imao vremena ali za predložak se bar moglo nači vremena i postaviti bilo koji besplatni pa bi ovaj forum imao sasvim drugi status.

Slažem se samo tri dana stanje je ne talasaj
Evidentirano
joco_trg
Reg.korisnik
*

« Odgovor #6 : Studeni 19, 2007, 10:12:25 »

Nije problem u tebi već je to stranica koja služi za navlaćenje nove klijentele a tebi kao novom se onda događa takva stvar. Ja odustajem od ovog foruma ako se ne ukloni dio "Profesionalne usluge" jer to me podsjeća na onaj forum, administrator me može odmah skinuti sa moderatora.
Gogo hvala, radi još malo da prokužim nije sve kako hoču ali da se skužit.
Izvinjavam se jer nisam mislio da će to potaknut ovako žučnu raspravu oko nekih sasvim drugih pitanja, nisam tako nešto očekivao ni u peti.

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!