CroJoomla
Novosti: Joomla.org

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Siječanj 10, 2009, 01:14:36

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Joomla diagnostics?  (Posjeta: 307 )
nmilasev
Reg.korisnik
*

« : Srpanj 01, 2008, 09:11:33 »

Pozdrav i pitanje:

Ima li netko iskustva sa Jommla diagnostics? Naime, kada pokrenem taj njihov diagnostics.php, dobijem gomilu upozorenja 'File is corrupted or has been altered'!
Provjerio sam i znam da su datoteke u redu, ali mi se ovo upozorenje ipak javlja. Da li je to zbog toga sto koristim lokaliziranu Joomla? Molim informacije!
Hvala, pozdrav svima!
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #1 : Srpanj 02, 2008, 01:46:26 »

Nemam nekih iskustava s tom skriptom diagnostic, više volim zaviriti u kod. Koju verziju koristiš ?
   Lokalizirana verzija, malo razmisli ?
Evidentirano
nmilasev
Reg.korisnik
*

« Odgovor #2 : Srpanj 02, 2008, 07:46:48 »

Joomla 1.5.2.-HR
Inace, svrha komponente je da otkrije i upozori na eventalne 'pokvarene' datoteke, tj. ukoliko bi se prilikom instalacije dogodile neke pogreske i sl. a to cini tako sto ih usporedjuje sa originalom-(Compair file hashes against original).

To izgleda ovako:
WARNING   C:/server/....CHANGELOG.php             File is corrupted or has been altered
WARNING   C:/server/....CREDITS.php             File is corrupted or has been altered
WARNING   C:/server.....configuration.php-dist     File is corrupted or has been altered itd...

Inace,link komponente je:
http://extensions.joomla.org/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,1146/Itemid,35/

Eto, to je cijela prica... Namigujem
U svakom slucaju, hvala! Pozdrav!
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!