CroJoomla
Novosti: Joomla.org

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Siječanj 09, 2009, 11:29:04

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Slike sa crnom pozadinom  (Posjeta: 263 )
stric
Reg.korisnik
*

« : Lipanj 06, 2008, 04:08:57 »

Trebao bih našto kao ovdje na rabljena vozila da se otvara sa zatamljenom pozadinom. Tražio sam po netu ali nisam ništa našao . Zanima me jel netko to već probao. Ovo mi je jako zgodno.
Evidentirano
gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #1 : Lipanj 06, 2008, 04:20:00 »

Trebao bih našto kao ovdje na rabljena vozila da se otvara sa zatamljenom pozadinom. Tražio sam po netu ali nisam ništa našao . Zanima me jel netko to već probao. Ovo mi je jako zgodno.

Misliš nakon klika na malu sličicu ?
Evidentirano
stric
Reg.korisnik
*

« Odgovor #2 : Lipanj 06, 2008, 04:37:06 »

Na to sam mislio. Gladao sam i druge stranice ali nemaju tako rješeno. Jel ima neka komponenta u joomli da se napravi tako nešto. Rabljeni automobili su izgleda fora na netu.
Evidentirano
gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #3 : Lipanj 06, 2008, 04:40:02 »

To ti je light box, a što se tiče komponente imaš na www.joomla.org nekoliko pa vidi koja ti je najprikladnija.
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #4 : Lipanj 06, 2008, 04:46:02 »

Auti su uvijek interesantni. Probaj auto stand, baziran je na staroj komponenti za nekretnine pa mislim da bi bio dobar izbor
http://extensions.joomla.org/index.php?option=com_mtree&task=listcats&cat_id=1865&Itemid=35
Evidentirano
stric
Reg.korisnik
*

« Odgovor #5 : Lipanj 06, 2008, 05:06:38 »

E ovo je dobro, mislim da će odgovarati. Nije kao rabljeni automobili al mislim da ni ne zaostaje puno, hvala Lotar !
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!