CroJoomla
Novosti: Forum je ponovo u funkciji i molimo članove da obnove registraciju

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Ožujak 12, 2010, 11:28:10

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Modul za linkove  (Posjeta: 870 )
mikrotikhack
Reg.korisnik
*

« : Siječanj 05, 2009, 06:05:03 »

Joomla 1.5.8 . Koristim standardni modul za prikaz linkova. U administraciji mozemo dodati u meiju link za prikaz određenog linka, prikaz kategorija i za dodavanje novog linka. Ovaj poslijednji pravi mi problem. Postavio sam da je pristup tome linku javan (public) i on je vidljiv na naslovnici kada niste logirani, što je logično.
 Međutim kada kliknemo na taj link da bi dodali neki novi link tada to ne možemo jer odlazimo na zaštičeni dio web site. Zašto je to tako. Ako već postoji neka logičnost, bilo bi bolje da se to može odrediti da samo registrirani i logirani korisnici postavlaju linkove, pa onda razumljivo nebi ga ni prikazivali svima.
Evidentirano
Lotar
sulumitsretsambew
Administrator
Full Member

Profil WWW
« Odgovor #1 : Siječanj 08, 2009, 01:29:31 »

Postavio sam da je pristup tome linku javan (public) i on je vidljiv na naslovnici kada niste logirani, što je logično.
            Pristup i pregled nemaju nikakve veze, svaki dio ima svoje klase tako da nisu zavisni.
   Postavi dodavanje novih linkova u meni koji je vidljiv samo registriranim korisnicima.
Leteći, neregistrirani ga neće ni vidjeti a pregled linkova ti je public, to je i cilj - da svi vide...
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!