CroJoomla
Novosti: Forum je ponovo u funkciji i molimo članove da obnove registraciju

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Siječanj 10, 2009, 01:46:06

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Affilate programi, Google Adsense i slično  (Posjeta: 549 )
kratki
Reg.korisnik
*

« : Rujan 19, 2007, 01:57:37 »

Hajde da razmjenimo iskustva na ovom polju, ili oni koji zarađuju mudro šute dok im google šalje čekove.
   Ja sam probao par affilate sistemčića ali partnerstvo je kratko trajalo .... Ljut
Evidentirano
Branko
Reg.korisnik
*

« Odgovor #1 : Rujan 19, 2007, 11:40:19 »

Tema je ok, samo odgovori su u večini slučajeva  Š?  Bio je i ovo hvalospjev.

Jedna nova firma pod imenom AGLOCO je krenula sa radom krajem 2006 godine.Već sada za samo nekoliko mjeseci ova tvrtka ima preko MILION članova, a riješili su da skinu sve rekorde i dostignu brojku od 10 MILIONA ČLANOVA DO LIPNJA OVE GODINE.
Novac za isplate je obezbjeđen od silnih ugovora sa velikim kompanijama GOOGLE, YAHOO, EBAY, MICROSOFT ITD...i mnoge druge kompanije koje žele. AGLOCO je engleska firma prijavljena na ENGLESKOJ BURZI i sve druge institucije , njene dionice rastu sa brojem članova a članovi su vlasnici dionoca ujedno.

Da li je netko primio i 1$ od ovoga ili je i to bila finta No 13, kao masa ostalih.
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #2 : Rujan 21, 2007, 08:47:37 »

Mislim da je to bila finta za popularizaciju domene koju će iskoristiti na tko zna koji način, osobno im nevjerujem u to, svi će surfati i lijepo zarađivati, onako usput - ma daj.
Mislim da su to lovačke priče za pecaroše.Teško je nači nešto stvarno pouzdano osim gugla i njegovog programa.Ne kažem da nema, ima toga na netu koliko hočeš ali teško je razlučiti tko peca a tko je ozbiljan ponuđač.
Evidentirano
pirc
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #3 : Rujan 23, 2007, 12:08:47 »

Hajde da razmjenimo iskustva na ovom polju, ili oni koji zarađuju mudro šute dok im google šalje čekove.
   Ja sam probao par affilate sistemčića ali partnerstvo je kratko trajalo .... Ljut

Evo slobodna procjena, nisam našao neku analizu neovisnih, recimo neki časopis ili portal, muletina je to 80 % onaoga što ima na netu po tom pitanju.
Evidentirano
sony
Jr. Member
**

« Odgovor #4 : Rujan 23, 2007, 11:48:25 »

Teško češ na tom polju, možda je bolje realizirati vlastitu ideju, iako je to prilično teško.
Evo primjer.
Izabrati pravi naziv domene i pravi sadržaj kako bi se privukli investitori, jasno - veoma bitno

Web Economy Bullshit Generator

ali i to već postoji http://dack.com/web/bullshit.html

Zanimljivo !
Evidentirano
Adam
Reg.korisnik
*

« Odgovor #5 : Rujan 24, 2007, 10:58:13 »

Hoćete zarađivati
50.000,00 kn mjesečno?
Evo ja pogledo sponzoriranu vezu, i kažem sam sebi NEĆU.

Ja bi zarađivao 5.000,00 kn mjesečno, zamislite koliki bi mi bio porez da poslušam ove gore i zaradim 50.000,00 kn mjesečno.
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #6 : Rujan 30, 2007, 11:13:56 »

Ja bi zarađivao 5.000,00 kn mjesečno, zamislite koliki bi mi bio porez da poslušam ove gore i zaradim 50.000,00 kn mjesečno.

Rado bi platio taj porez bez nerviranja, onako laganini  Cerim se
Evidentirano
Adam
Reg.korisnik
*

« Odgovor #7 : Listopad 03, 2007, 09:30:29 »

Evo ovo sam našao na eurofreecode, ovi izgleda ne šute o zaradi

1: Markus Frind: PlentyOfFish.com - $300,000 mjesecno

Markus Frind je decko iz Vacuvera koji je pokrenuo jedan od najposjecenijih dating portala na svijetu. Njegov sajt Plentyoffish.com je najveci besplatni dating portal na svijetu. Plentyoffish.com primi do 500 milliona page views u mjesecu i pravo oko $10,000 dnevno od Google Adsensa Markusu, koji ovaj sajt odrzava iz kuce.

Mislite da bi ovakav sajt trebalo voditi desetine ljudi, no Plentyoffish.com vodi samo markus i njegova djevojka, koja mu pomaze da odgovori na emailove koje korisnici salju. Markus je kodirao sajt sam sebi i portal kao takav zahtjeva samo cetiri servera

Sumnje i kalkulacije oko Markusove zarade pale su u vodu kada je poslao chcek od $900,000 koji mu je proslijedjen od Google Adsensa kao zarada. Prema markusovoj izjavi check predstavalja dvomjesecnu zaradu ovoga portala.

2: Kevin Rose: Digg.com - $250,000 mjesecno

Kevin Rose je krenuo sa Diggom u Decembru 2004 sa samo $1000. Danas je Digg jedan od najvecih sajtova na Internetu, sa preko 400,000 clanova i preko 200 miliona page views mjesecno. Premo tekstu iz magazina Business week, Digg ce da napravi $3 milion ove godine kombinacijom Google AdSense i Federated Media oglasa. Na zalost samo Mr. Rose i njegove racunovodje znaju koliko zaradjuje od Google a koliko od Federated Media.

3: Jeremy Schoemaker - $140,000 mjesecno

Ako se iko moze smatrati Internet marketing superstarom, ShoeMoney (http://www.shoemoney.com/)  bi bio taj i na vrhu liste.

Ostale zarade ukratko

4: Jason Calacanis: Weblogs, Inc. - $120,000 mjesecno

5: David Miles Jr. & Kato Leonard - $100,000 mjesecno

6: Tim Carter: AskTheBuilder.com - $30,000 mjesecno

7: Joel Comm - $24,000 mjesecno

8: Shawn Hogan – DigitalPoint.com $10,000 mjesecno

Pa sad ti vidi  Š?
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #8 : Listopad 25, 2007, 01:30:30 »

Mislim da je to sastavni dio google reklame, ako netko zarađuje na tim oglasima onda je to Google koji peca nove i one koji su zadovoljni po sistemu bolje išta nego ništa. Možda netko pokrije troškove domene i hostinga a nije ni to loše ako su mu to sporedne stranice, onda je to čak jako dobro.

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!