CroJoomla
Novosti: Forum je ponovo u funkciji i molimo članove da obnove registraciju

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Siječanj 10, 2009, 12:17:31

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Zarada - klikni vamo mrdni tamo  (Posjeta: 272 )
Adam
Reg.korisnik
*

« : Rujan 24, 2007, 10:40:22 »

Ja sam se nalutao od jedne internet do druge internet ponude od jedne vrste internet zarada do druge, ne snalazeci se bas najbolje u raznim programima kao npr. zarada surfom, zarada čitanjem mail-ova (kao da i ovako ne čitam spamove),MLM zarada,binarni matirx,revolving matirx i  raznim drugim. I svi kažu došli ste na pravo mjesto i obečavaju ogromnu zaradu preko noci a nalaze se na free serveru. To znači da ne plačaju ni svoje postojanje.Kako da im vjerujem a sve vrvi od pop apova i neznam čega sve ne.Možda sam ja tu nešto i krivo napiso, nisam ja neki internet majstor al  meni to sve liči na muletinu.Bilo bi dobro saznati za neki internet dopunski poslić pa da čovjek pošteno to odradi, što može samo da ne varam prevarante i čitam tuđe emailove - i to će mi kao neko platit Š?
Možda ja to nevidim dobro, volo bi da sam u krivu.
Evidentirano
stric
Reg.korisnik
*

« Odgovor #1 : Rujan 24, 2007, 10:50:32 »

Nisam ni ja neikakav stručmjak al tu nemoraš biti stručnjak pa da vidiš da je dobar dio tih ponuda revolving, neznam ni šta to znači al sve se boim da me netko ne upuca kroz ekran uz taj izraz.Mislim da treba dugo surfati da prokužiš gdje je pecanje na suhom a gdje je nešto realno. Neznam, al tamo gdje ja trebam nešto raditi, imati nekakvu obavezu uz taj ekran i normalnu zaradu, to bi bilo u redu.Ono ja tebi ti meni on nama i svi smo bogati i obavezno moramo putovati na Havaje je pričam ti priču.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!