CroJoomla
Novosti: Forum je ponovo u funkciji i molimo članove da obnove registraciju

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Siječanj 10, 2009, 01:02:56

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: FORUM I WEB STRANICA  (Posjeta: 438 )
sony
Jr. Member
**

« : Travanj 19, 2008, 03:08:17 »

Ponekad prođem forumima i letimice pregledam malo. Tako na crojoomli.com naiđem na jedan post -Kutak za developere - i odgovorim:
-----------------------------------------------------------------------------------
Citat: Erik - 04-01-2008, 16:16:53
Pozdrav svima!

Želio bih obavijestiti da sam pokrenuo stranicu gdje namjeravam objavljivati tutorijale za Joomla / php developere i one koji bi to željeli postati.

Stranica se nalazi na domeni www.joomla.com.hr i trenutno sam u fazi pisanja početnog sadržaja. Za sada je on line jedan tutorijal "Osnove i prvi koraci razvoja Joomla! modula (ili kako napraviti modul u Joomli i ostati živ)"

Puno ranije sam imao slične namjere, nešto i započeo na www.crojoomla.org no brzo sam odustao a oni koji su nastavili nisu baš kompaktni i stranica pluta, bez jasnih ciljeva i namjene.

U svakom slučaju želim puno usjeha u radu...

Ovdije očito dugo nisam bio, da nemate dovoljno znanja a naposljtku mogli ste uzeti bilo koji predložak i malo ga prilagoditi......
   Ako smijem primjetiti ovo pluta već duže vrijeme...
Evidentirano
Damir
Reg.korisnik
*

« Odgovor #1 : Travanj 21, 2008, 04:43:42 »

Srediće oni to, nemaš brige. Evo prije dva tri tjedna smo o ovoj novosti razgovarali, još tjedan dva i siguran sam da će objaviti novu.
Novosti: Forum je ponovo u funkciji i molimo članove da obnove registraciju.

Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #2 : Travanj 21, 2008, 05:28:26 »

Molimo vas za malo razumjevanja. Radovi na sajtu su potpuno volonterski. Priprema se novi dizajn sajta, kao i osvježavanje sajta sa novim temama. Uskoro možete očekivati osvježenu download sekciju. Konstruktivna kritika je dobrodošla no svi bi se trebali upitati, koliko sam ja učinio !!!

Svi dobronamjerni koji žele da pomoći su dobrodošli.

Možete se javiti preko kontakt forme.
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #3 : Travanj 21, 2008, 05:56:59 »

Bez komentara na ovaj suspendirani .....
Evidentirano
Josip
Reg.korisnik
*

« Odgovor #4 : Travanj 21, 2008, 06:08:42 »

Mislim da je bez komentara, pametno...
Nakon nekih 3500 postova...

Evidentirano
gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #5 : Travanj 22, 2008, 04:22:04 »

Koliko vidim prema prisutnim korisnicima Damir nije uzaludno slao mail.
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #6 : Travanj 22, 2008, 04:27:46 »

To u svakom slučaju mjenja stvar, ja nisam čarobnjak koji će sve sam odraditi štapićem. Za download zonu će biti omogučeno svima koji to žele, upload je možda najbolje rješenje na taj način, valjda neće bit problema, malo je diskutabilno.
Josip kopa za predložak pa ćemo vidjeti. Evo tri dana važe prijedlozi a onda stavljam što odlučite.
Evidentirano
Branko
Reg.korisnik
*

« Odgovor #7 : Travanj 22, 2008, 04:32:26 »

Trebao vas je Damir ranije probuditi majlanjem. a i ja sam malo zapustio komp, stiglo sunce pa su neke stvari postale obavezne vani.

Evidentirano
Vuksan
Global Moderator
Reg.korisnik

« Odgovor #8 : Travanj 22, 2008, 04:48:37 »

Nisam zakasnio vidim, pošalji mi majlom gdje trebaš pomoć, očito nisam bio prisutan dugo, vidim poruku staru mjesec dana, nisam dobio majl, morat ću i to ispraviti.
   Ja mislim da bi bilo dobro pouniti download zonu provjerenim stvarima da se ne luta ili barem postaviti link na te ekstenzije.
Evidentirano
Damir
Reg.korisnik
*

« Odgovor #9 : Travanj 22, 2008, 05:15:18 »

Nisi zakasni, nikad nije kasno samo treba neko izvadit šilo pa malo bocnut da se razbudite.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!