CroJoomla
Novosti: Forum je ponovo u funkciji i molimo članove da obnove registraciju

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Srpanj 30, 2010, 08:14:05

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Sulumits retsambew  (Posjeta: 940 )
sony
Full Member

« : Ožujak 15, 2009, 09:16:41 »

It's 2009 and we haven't seen a really great SEO contest in the last few years. Meanwhile, Google has not slowed down the pace of algorithm changes.

Google uses over 200 factors to determine the order of their search engine results and makes over 300 changes to their algorithm every year.

It's pretty obvious that no one, inside or outside of Google, really truly understands the ranking algorithm.

So, let's do some testing!

Net Builders SEO Contest Rules

Goal: To win, you must place first, second, or third in Google's organic SERPs for the targeted keywords. Indented listing do not count -- each domain can win only one prize.

Start Date: 15 March, 2009

Finish Date: 15 August, 2009 - High Noon GMT

Prizes:
First Place: $1,000
Second Place: $500
Third Place: $250

Contest Entry

To enter the contest, you must post the domain you are entering into the contest in a message here at NetBuilders.

Determination of Winners

I will determine the official winners by using a manual search to google.com. As Google returns different results from different data centers and to different searchers, the results you see may not be the results that I see.

Targeted Keywords: The targeted keywords for our contest are "sulumits retsambew" (without the quotes)

Credits

Chris Ridings for inventing the concept of an SEO contest.
John Scott for popularizing the idea and running probably the best SEO contest ever.
Mike Dammann for kicking me until I finally ran this contest.

Ako uzmemo u obzir broj sudionika, ipak je u pitanju cijela kuglica plasman i među prvih 100 bi značio uspjeh - recimo 87 u svijetu. Uspijeh ili ne ?
« Zadnja izmjena: Ožujak 17, 2009, 05:25:21 sony » Evidentirano
Vuksan
Global Moderator
Jr. Member

Profil WWW
« Odgovor #1 : Ožujak 16, 2009, 07:38:05 »

Sulumits retsambew, pa što to uopće znaći. Ja to ne razumjem, bez veze mi jeto. Jel to neko nešto promašio
Evidentirano

gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #2 : Ožujak 16, 2009, 07:47:14 »

Prizes:
First Place: $1,000
Second Place: $500
Third Place: $250
To enter the contest, you must post the domain you are entering into the contest in a message here at NetBuilders.
The targeted keywords for our contest are "sulumits retsambew" (without the quotes)
   Ako uzmemo u obzir broj sudionika, ipak je u pitanju cijela kuglica plasman i među prvih 100 bi značio uspjeh - recimo 87 u svijetu. Uspijeh ili ne ?

Ne, uspjeh je ono iznad, koliko je tu potrebno vremena ?
Evidentirano
gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #3 : Ožujak 16, 2009, 07:51:14 »

Sulumits retsambew, pa što to uopće znaći. Ja to ne razumjem, bez veze mi jeto. Jel to neko nešto promašio

nije promašeno, posao mi Lotar e-mail samo sam ga zbriso, stavit će on sigurno. Sony je u gužvi oko toga samo ima li smisla veoma je upitno
Evidentirano
sony
Full Member

« Odgovor #4 : Ožujak 17, 2009, 05:28:02 »

Nije greška - link http://www.sulumitsretsambew.biz/

O tome više na stranici marketing
Evidentirano
stric
Reg.korisnik
*

« Odgovor #5 : Ožujak 17, 2009, 05:43:26 »

Ops, znači imam pivo ako ti spustim link ?
Evidentirano
gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #6 : Ožujak 17, 2009, 05:48:37 »

A vidim sad, zgodno samo tamo mi je malo mutno oko propozicija i odluke o plasmanu. Malo mi je to hmmm....
Evidentirano
sony
Full Member

« Odgovor #7 : Ožujak 20, 2009, 12:46:47 »

Krenuo Neto Builders Sulumits Retsambew SEO 
    Krenuo Neto Builders Sulumits Retsambew SEO - Will Spencer vlasnik Neto Builders nedavno je izbacio natjecaj SEO (optimizacija za tražilice) Natječaj se zove "Sulumits Retsambew SEO Contest". Cijeli događaj  je natječaj za testiranje Google algoritma. Pobjednik je vlasnik top - rangiranih rezultata pretraživanja za kljucne rijeci Sulumits Retsambew .

Wikipedia SEO natjecanje definira kao:

SEO natjecaj je aktivnost sa dodjelom nagrada da izazove tražilice, kao što su Google, Yahoo i MSN. Ovaj tip natjecaja je kontroverzan jer cesto dovodi do masivne kolicine linkova kao spama kojim sudionici pokušavaju poticati sebe na ljestvici na bilo koji dostupan nacin.

Organizaciju jednog SEO natjecanja dozvoljeno je održati bez promocije proizvoda ili usluga. Sudionici mogu pokazati svoje vještine i potencijalno otkriti te  podijeliti nove tehnike za promociju web stranica. Prvi natjecaj je organizirao Schnitzelmitkartoffelsalat njemacki webmaster, zapoceo je 2002 15. novembra na  njemackom jeziku de.comm.infosystems.www.authoring.misc usenet grupa.

Chris Ridings je organizirao na engleskom jeziku SEO natjecanje. To je bio glasoviti "crni lazulit" za tražilice, natjecaj na kraju otriva nešto zanimljivo - pobjednik je bio momak koji je imao najviše linkova. Od tada, Chris Ridings je preuzeo SEO News, koji je tada preuzeo Pubcon. Za Net Builders SEO takmicenje, pravila su prilicno jednostavna.

Net Builders SEO pravila

Cilj: Da pobijedite, morate biti prvi, drugi ili treci u Googleovim organskim pretraživanju. Razvedeni unosi se ne broje - svaka domena može osvojiti samo jednu nagradu.
Datum pocetka: 15. ožujak 2009
Proglašenje pobjednika: 15 August, 2009 - podne GMT

Nagrade:  Prvo mjesto: 1000 $  Drugo mjesto: $ 500  Trece mjesto: $ 250

Za upis na takmicenje, morate postavljati domenu koja se takmici na NetBuilders.

Odredivanje pobjednika - Geolokacija Singapur, na google.com. Google vraca kao rezultat razlicite podatake iz razlicitih centara.
Kljucne rijeci: ciljane kljucne rijeci za natjecanje su "sulumits retsambew" ( bez navodnika )

Osobno smatram da je zanimljivo pratiti razna SEO natjecanja, promatrati tražilice i marketinške tehnike i taktike. Spominje se "Google koristi preko 200 faktora kako bi se utvrdio redoslijed u njihovom pretraživanju i Google programeri naprave više od 300 promjena u njihovom algoritmu svake godine."
    Dakle nije rijec samo o vezama, nije samo on-page optimizacija. Pretpostavlja se da ce najvjerojatnije algoritam biti izmjenjen od sada do kraja takmicenja.
Upravo sada, u vrijeme ovog posta naša domena www.sulumitsretsambew.biz je na cetvrtoj poziciji za  frazu "Sulumits Retsambew". Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce i hoce li padati do ponedjeljka prema našim ocekivanjima kada bi se pad trebao zaustaviti prema našem predvidanju. Posebno je zanimljivo jer sudionici "navodno" govore sve što su ucinili, naravno svi imaju nekog "asa" samo njima poznatog u lijevom rukavu. Takoder zanimljivo je da je izabran Wordpress kao CMS   i postavljanje stranica kao blog, na dosta domena koje sudjeluju u natjecanju..

Sretno svima koji sudjeluju u ovome Sulumits Retsambew natjecaju. Evo i zanimljivog posta, tada smo bili na drugoj poziciji:

I myself have recognized very early on that Mortgage Corner .org rose to the top for Mortgage Corner quickly.

Now we have the sulumits retsambew contest going and at number 2 we have http://www.sulumitsretsambew.biz/ which has 2 or 3 backlinks.

Recently Google has given less weight to and even de inxed .info´s. .info domain names are known for having a large percent of spam sites. I personally now believe that a .biz can also help you rank in Google. Here are the current Google results.

If you have a better idea why a brandnew domain name with 3 backlinks and minimal content would outrank so many sites with good backlinks and sites which have authority status, feel free to state your opinion.

http://firetown.com/2009/03/18/do-biz-domain-names-give-you-an-advantage-for-ranking-in-the-search-engines/

Evidentirano
Sandro
Reg.korisnik
*

« Odgovor #8 : Ožujak 21, 2009, 03:35:57 »

Sulumits Retsambew kažeš, meni je to sve izgledalo beze, čitam i ne kužim baš previše. Čitam tu po forumima i tražim kad zapnem ni u peti mi nebi bilo ovako nešto. Sad si me natjero da se registriram. Moram priznat ti su lud 100 %. Malo guglam i nađem http://www.sulumitsretsambew.biz/sulumitsretsambew/sulumitsretsambew/seo-contest-sulumits-retsambew-new-top-word/
a jesi ga složio
Sretno, trebat će ti ipak toga najviše
Evidentirano
sony
Full Member

« Odgovor #9 : Ožujak 21, 2009, 03:53:47 »

Zamolio bih Lotara da pospremi ove linkove, kad su već prisutni, pod ključnu riječ kao u mom prvom postu. Ovaj momak je izgeda prilično svjež pa će mu to predstavljati eventualno problem.

Evidentirano
gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #10 : Ožujak 21, 2009, 03:57:44 »

Čestitam na prvoj si stranici
Vidim stavio si link u potpis, ako misliš da to vrijedi mogu ti i ja stavit, na stranici sam postavio.
Evidentirano
sony
Full Member

« Odgovor #11 : Ožujak 22, 2009, 08:02:28 »

Čestitam na prvoj si stranici
Vidim stavio si link u potpis, ako misliš da to vrijedi mogu ti i ja stavit, na stranici sam postavio.

Možeš, neće smetati - stavi ovaj lik razlika je samo u odvajanju riječi

Sulumits retsambew
Evidentirano
sony
Full Member

« Odgovor #12 : Ožujak 24, 2009, 03:58:55 »

Evo za mene je Sulumits retsambew vjerovatno završen iako sam namjeravao izdvojiti dva tjedna
Trenutno su moji linkovi na takmičenju 1.,2. i 5.
Interesantne su reakcije konkurencije jer imam jedan članak - Ja i moj prijatelj Google
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #13 : Ožujak 27, 2009, 10:15:30 »

Ajde nemoj se zezati, sad sam se vratio sa terena. Nemoj sad odustati. Stavit ćemo neke banera na naslovnicu, nemogu sad, nikako da nađem admin šifru. Otvorit ću ti novi forum za to, to bi moglo biti zanimljivo.

Sulumits retsambew   trenutno si četvrti
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #14 : Ožujak 27, 2009, 10:20:45 »

hej, pa ti imaš dvije domene sulumits retsambew ova je dvadeseta
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!