CroJoomla
Novosti: Joomla.org

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Srpanj 30, 2010, 08:11:40

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Uključenje u SEO natjecanje sulumits retsambew  (Posjeta: 243 )
pirc
Global Moderator
Jr. Member

« : Travanj 27, 2009, 05:54:28 »

Može li se još uključiti u ovo SEO natjecanje ili mislite da je kasno, mislim na prednost onih koji su počeli ima već više od mjesec dana ako sam dobro skužio.
Evidentirano
perica
Reg.korisnik
*

« Odgovor #1 : Travanj 28, 2009, 07:46:59 »

Zašto ne ? Evo ovo sam našao na jednom blogu

SEO natjecanje pod pokroviteljstvom Net Builders

SEO entuzijasti su vjerovatno upoznati sa ovim interesantnim SEO takmičenjem, o čemu se zapravo radi, takmičenje je nadmetanje SEO stručnjaka sa ciljem što boljeg rangiranja na Googlu za pojam Sulumits Retsambew.   Nagrade osvajaju samo prva tri mjesta, jedana domena jedna nagrada. Finiš je 15. kolovoza 2009 godine kad će se proglasiti pobjednik.
      Nisam očekivao da ću naići na ovakav zapis u Google za taj pojam - Respectable Ladies and Gentlemen, my country Croatia ... ( Poštovane dame i gospodo, moja zemlja Hrvatska ) i tada odem pogledati...
      Pozicionicionirana na respektabilnom drugom mjestu www.SulumitsRetsambew.biz je domena koju potpisuje Slavko Somogy sa naših prostora, iz Osijeka.  Koliko sam vidjeo na tom forumu Net Builders konkurencija je velika, azijatske zemlje rade u timovima, gdje će vjerovatno gurati svoje favorite udruženim snagama. Google izlistava za sada oko pola milijuna rezultata, veliko iskustvo za sve takmičare u otkrivanju tajni Google algoritma za pretragu. Ako ste SEO guru prijavite se i zauzmite svoje mjesto na takmičenju.
     Jedano od najvećih SEO takmičenja do sada "Sulumits Retsambew SEO Contest" ima za cilj razotkrivanje i test Google algoritma za Sulumits Retsambew ključnu riječ, faktora koji Google postavlja i gleda u svom izlistanju za bilo koju web stranicu preko specificne ključne riječi za pretraživanje.

Bit će prilično zanimljivo gledati tko će pobijediti i odnijeti nagradu Sulumits Retsambew SEO Contesta. Ja neću sudjelovati, nemogu posvetiti svoje vrijeme toliko  da bi imao interesantan rezultat a moj favorit će sigurno biti Sulumits Retsambew sa našeg prostora.

Vidjet ćemo koliko daleko mogu ići s Sulumits Retsambew SEO Contestom.

« Zadnja izmjena: Travanj 28, 2009, 07:52:25 perica » Evidentirano
sony
Full Member

« Odgovor #2 : Travanj 28, 2009, 11:45:32 »

Možeš se uključiti, prvenstveno zbog sebe a ne nagrade.

Jučer sam vidjeo da je domena www.sulumitsretsambew.biz bila na prvom mjestu, prvenstveno zbog povratnih likova jer nisam imao vremena ( radio na stranici za kupnju i prodaju domena, ima post na forumu ).
Evidentirano
Hellas
Reg.korisnik
*

Profil WWW
« Odgovor #3 : Lipanj 03, 2009, 08:36:56 »

sve od 15.08. se moze ukljuciti u takmicenje Sirast

nasa raja dobro stoji zasad Sirast
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!