E sad mi je stvarno žao što nisam zapisao link, našao sam ovo na netu na jednom blogu, interesantno.
HEP ima krasnu opciju - omogućuje korisnicima komunikaciju e-mailom. Koristio sam ju u par navrata i zadovoljan sam uslugom. Nije najsavršenija, ali je sasvim Ok, brza, efikasna, uljudna.
I, tako sam ja prije par dana poslao e-mail sa očitanjem brojila. Pritom sam, kako sam kasnije shvatio (kad je već bilo kasno), pogreškom unio dvije šestice umjesto jedne. Mea culpa. No, jučer ujutro, mojoj sestrični zvoni telefon...
sestrična: "Molim?"
glas: "Dobar dan, ovdje X.Y. iz HEP-a. Pa znate li vi koliko sam ja vremena potrošila da nađem vaš broj telefona? Vas je nemoguće naći, jedva sam uspjela u T-Comu dobiti ovaj vaš broj, pa kako vi to mislite komunicirati, bla bla bla..."
sestrična: "..."
glas: "... i ono što ste nam poslali nije dobar broj brojila, imate tu jednu brojku viška, a i ova očitovanja pa kako vi to pišete, što vam to znači..."
sestrična: "... ali..."
glas: "... vidite to trebate prijaviti točno onako kako piše, razumijete, ovako mi ne znamo što ste nam htjeli reći, mi ne možemo pogađati kakvo je stanje vašeg brojila..."
sestrična: " Kakvog brojila?"
glas: " ... Jeste li vi gospodin Dejanović?"
Inače, daje se na znanje: postoji web adresa na kojoj možete naći *formular* za upis očitanja brojila, nalazi se ovdje:
http://www.hep.hr/ods/kupci/dostavaOcitanja.aspx.
Zahvaljujem gospodinu Damjanoviću na ovom blogiranju, prvorazredno !!!