CroJoomla
Novosti: Joomla.org

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Ožujak 11, 2010, 11:42:48

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Ponuda za www.sulumits-retsambew.biz i www.sulumitsretsambew.biz  (Posjeta: 285 )
Lotar
sulumitsretsambew
Administrator
Full Member

Profil WWW
« : Lipanj 03, 2009, 04:43:11 »

Moja ponuda za www.sulumits-retsambew.biz i www.sulumitsretsambew.biz ove dvije napuštene domene $ 100, plasirane na trećoj strani Google. Koliko sam skužio to je na prodaju samo mi se vlasnik ne javlja ?
Evidentirano

sony
Full Member

Profil WWW
« Odgovor #1 : Lipanj 03, 2009, 04:43:51 »

Odgovorio sam na drugom forumu, nema smisla da se ponavljam.
Evidentirano

pirc
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #2 : Lipanj 04, 2009, 02:35:33 »

sulumits retsambew je pao na treću stranicu sa opisom Index off i nekim hijeroglifima ispod ? Tebat će hitno podršku
Evidentirano
Vuksan
Global Moderator
Jr. Member

Profil WWW
« Odgovor #3 : Lipanj 05, 2009, 05:34:43 »

evo ga ja danas vidim na trećem mjestu samo mislim da nećeš imati vremena za to iako je pozicija dobra za taj traženi izraz sulumits retsambew Podrška će ti trebati no ja se nebi previše nadao da sam na tvom mjestu
Evidentirano

Vuksan
Global Moderator
Jr. Member

Profil WWW
« Odgovor #4 : Lipanj 05, 2009, 05:41:06 »

ma daj, ajd sad da čujem ko to ustvari gura i kakvim alatima Druga domena je na 18 mjestu. Nemoj mi samo reći da je za to dovoljna ovakva podrška kad slučajno navratimo na forum i otpucamo par linkova na sulumits retsambew
Evidentirano

sony
Full Member

Profil WWW
« Odgovor #5 : Lipanj 06, 2009, 05:41:15 »

ma daj, ajd sad da čujem ko to ustvari gura i kakvim alatima Druga domena je na 18 mjestu. Nemoj mi samo reći da je za to dovoljna ovakva podrška kad slučajno navratimo na forum i otpucamo par linkova na sulumits retsambew

Ja sam vratio domenu na treće mjesto, ova druga je danas 40 i neka, to je normalno i sad se može polako dizati i ona gore, treba vremena. Nema nikakvih alata u crnoj tehnici, predpostavljam da si na to mislio ( primam e-poštu sa takvim upitima obično ). Za mene je ovo završeno, ako on ima za cilj nagradu mislim da griješi no ako želi potvrditi neke stvari i vidjeti nove to je ok.
    Pogledaj samo potpis u mom profilu a pogledaj u njegovom, to prvo treba ispraviti, to je elemantarna stvar. Na natjecanju će još otprilike cca 60 dana igrati SEO po pravilima koje diktira Google a tada će krenuti sasvim nešto drugo. Potpuno sam siguran da Lotar nema šanse u tome.
Evidentirano

gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #6 : Lipanj 06, 2009, 06:35:26 »

ma dobro, kužim ja Lotara zašto ti je ponudio to, prije bih rekao da je to kompenzacija za neplačene obaveze od ranije. Mislim da bi bilo pametnije da smo napravili seo forum, ovo je mrtav forum. Tko još od vas koristi Joomlu ? Bruno sa www.seo.hr je jedno vrijeme govorio da bi pokrenuo takav forum ali izgleda da nije. Vidim www.seoforum.com.hr ali je pustinja. Na forumima opće tematike ima ponešto o tome. Sasvim je druga situacija na engleskom, tamo ima puuuuno i kvalitetnih foruma i blogova koji prate tematiku.
    Kako sony kaže za njega je to završeno, slažem se. Ja bi zaboravio te domene i pokrenuo forum ili se priključio nekom postojećem.
« Zadnja izmjena: Lipanj 06, 2009, 07:14:04 gogo » Evidentirano
Vuksan
Global Moderator
Jr. Member

Profil WWW
« Odgovor #7 : Lipanj 06, 2009, 07:19:15 »

ma dobro, kužim ja Lotara zašto ti je ponudio to, prije bih rekao da je to kompenzacija za neplačene obaveze od ranije. Mislim da bi bilo pametnije da smo napravili seo forum, ovo je mrtav forum. Tko još od vas koristi Joomlu ? Bruno sa www.seo.hr je jedno vrijeme govorio da bi pokrenuo takav forum ali izgleda da nije. Vidim www.seoforum.com.hr ali je pustinja. Na forumima opće tematike ima ponešto o tome. Sasvim je druga situacija na engleskom, tamo ima puuuuno i kvalitetnih foruma i blogova koji prate tematiku.
    Kako sony kaže za njega je to završeno, slažem se. Ja bi zaboravio te domene i pokrenuo forum ili se priključio nekom postojećem.

taj seo forum ima 19 korisnika Š? O postovima da ne govorim, prazno Bruninu stranicu sam posječivao a onda je i on prestao voditi blog, napiše još ponešto ali rjetko
Evidentirano

perica
Reg.korisnik
*

« Odgovor #8 : Lipanj 09, 2009, 03:39:44 »

Ja sam vratio domenu na treće mjesto, ova druga je danas 40 i neka, to je normalno i sad se može polako dizati i ona gore, treba vremena.

Tri dana ? sulumits retsambew je na četrnajstoj poziciji  Šokiran to je skok za 26 mjesta  Š?
« Zadnja izmjena: Lipanj 09, 2009, 03:41:27 perica » Evidentirano
Sandro
Reg.korisnik
*

« Odgovor #9 : Lipanj 10, 2009, 12:33:55 »

Potpuno sam siguran da Lotar nema šanse u tome.

mislim da nebi trebao biti siguran, realno gledano ove domene imaju šanse, pitanje je koliko će se truda dalje uložiti, možda i nešto love.

Evidentirano
Sandro
Reg.korisnik
*

« Odgovor #10 : Lipanj 10, 2009, 12:41:04 »

Ako se odlučite pokrenuti forum - podržavam

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!