CroJoomla
Novosti: Joomla.org

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Studeni 22, 2008, 04:47:18

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Most za Joomla - SMF  (Posjeta: 887 )
Damir
Reg.korisnik
*

« : Siječanj 03, 2008, 03:38:01 »

Malo sam u dilemi, ovo je tekst admina SMF-a za hrvatski

Kao što je iz priloženog razvidno odluka J! Core Teama o striktnom držanju najbazičnijeg tumačenja starog GPL-a odnijelo je još jedan poraz za sve nas Joomla! i SMF odanike. SMF razvojni team je nakon neuspješnih pokušaja pronalaženja rješenja oko usklađenja načina licenciranja mosta obustavio daljnji rad na mostovima za J!. Budući da se prema odluci J! CT-a to tumačenje odnosi i na sve prethodne Joomle više nije legalno koristiti ikakav SMF bridge... Velika, velika šteta.

Zasebno korištenje Joomle! i SMF-a (nepovezanih mostovima i tome slično) je, naravno, potpuno legalno.

* I šta sad to znači - i ovdje postoi most, znači nelegalno.
Evidentirano
luka
Reg.korisnik
*

« Odgovor #1 : Siječanj 03, 2008, 03:57:14 »

Moguće da je to i dobra kobinacija. Ja sam se udavio time, sve pregedao ali nigdje nisam našao rješenje, odustao bez razlike na licencu.
Veza Joomla: 1.0.13 i SMF: 1.1.4 sa Joomla-SMF Bridge: 2.0.2.1 Problem nakon što sam prebacio korisnike što je išlo jednostavno netepe u pogledu prijave. Prazan ekran ko da navijam za Hajduk, kad tražim error report eto sljedeći php error:
Notice: Undefined variable: mos in D:\xampp\htdocs\joomla\components\com_smf\smf.class.php on line 875
D:\xampp\htdocs\joomla\components\com_smf\smf.class.php on line 877
D:\xampp\htdocs\joomla\components\com_smf\smf.class.php on line 886

O D U S T A O   ! ! !

Evidentirano
gogo
Global Moderator
Jr. Member

« Odgovor #2 : Siječanj 03, 2008, 04:11:42 »

Ovo tvoje se može rješiti, malo si podataka iznio ali to radi inače. Problem sa licencom je već nešto drugo.

Evidentirano
Marko
Reg.korisnik
*

« Odgovor #3 : Siječanj 03, 2008, 04:15:28 »

Ma daj, pa ko tu koga hebe. Mogu tako reći da ni Joomla više nije GPL - hočemo li brisati stranice  Š?
Evidentirano
Lotar
Administrator
Full Member

« Odgovor #4 : Siječanj 03, 2008, 04:22:38 »

.....Budući da se prema odluci J! CT-a to tumačenje odnosi i na sve prethodne Joomle više nije legalno koristiti ikakav SMF bridge... Velika, velika šteta.

Zasebno korištenje Joomle! i SMF-a (nepovezanih mostovima i tome slično) je, naravno, potpuno legalno.

Mislim da ovo ili netko nije dobro razumio ili je vrlo neozbiljno i neprofesionalno od strane        Joomla CT-a.

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP CroJoomla | Powered by SMF 1.1.4. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!